Samstag, 14. Februar 2009

Valentine´s Menue

Heute abend waren wir im Alkoven essen und ließen uns natürlich mit dem Valentinstag-Menü verwöhnen:

1. Amuse-bouche: Karotten-Orangensaft-Creme mit Hähnchenbrust

2. Gebeiztes Känguruhfleisch mit Sonnenblumenkernsalat


















3. Lammkoteletts mit Salsa (Adamo hatte Jakobsmuschel und Garnele im Kümmelmantel)


































4. Gebratene Gänsebrust sowie Gänsestopfleber auf Zuckerschoten

5. Rote-Bete-Creme mit Nockerln























6. Blutorangensorbet mit Tequila


















7. Rinderfilet mit Spargelringen und Kartoffel im Tempuramantel8. Dessertvariation (Eiscreme, Schokoladen-Tarte, Crème Brulée)

Ich liebe es, zu essen!


In the evening we went for dinner at a local restaurant and treated ourselves to some fine food:

1. Amuse-bouche: carrot-orange-creamsoup with chicken breast

2. Marinated kangaroo and a salad with sunflower seeds

3. lamb chops with salsa (Adamo had scallop and a prawn with caraway seeds)

4. Grilled goose breast and foie gras with sugar snaps

5. Beetroot creamsoup with egg-dumpling

6. Sorbet of blood orange with tequila

7. Beff tenderloin with asparagus and potatoe coated with tempura

8. Variety of desserts (Icecream, chocolat-tart,
Crème Brulée)

I love eating!


Freitag, 13. Februar 2009

11. Jubilee


It´s Valentine´s Day and likewise Adamo´s and my 11. anniversary. Due to the fact that I love prime numbers I just hope that this year will be a lucky one. Happy anniversary, baby!

Dienstag, 3. Februar 2009

It´s getting serious

So, das Thema meiner Diplomarbeit steht:

"Evaluierung von materiellen und immateriellen Anreizsystemen im Rahmen der Mitarbeiterführung in der Gastronomie". Ganz ehrlich: Ich mache mir ins Hemd vor Angst! ;o)


Pow!, I´ve got the topic of my diploma thesis:

"Evaluation of monetary and non-monetary incentive systems within the leadership of employees in gastronomy". To be honest, I´m
shitting bricks right now! ;o)